L’Eva ens ha ensenyat una pizza i un gelat que ha fet amb plastilina casolana. Sembla de veritat, oi? És genial, tot una artista!!!
A més a més, ens convida a fer-ho a casa. Aquí tenim la recepta.
Material:
Cullera de fusta
Cassola
Bol
Ingredients:
2 gots de farina
2 cullerades d’oli (cullera sopera)
1 tassa de sal.
2 culleradetes de llevat
2 gots d’aigua
Colorant alimentari
PROCEDIMENT:
1. Posem tots els ingredients en el bol de plàstic i el barregem.
2. Ho separem en diverses porcions.
3. Agafem una porció i la posem al foc.
4. Posem a foc baix i ho remenem amb la cullera de fusta fins que es faci una massa.
5. La traiem i l’amassem entre cinc i tres minuts.
6. Finalment la guardem durant una estona tapat en un recipient de plàstic o en una bossa.
1. Posem tots els ingredients en el bol de plàstic i el barregem.
2. Ho separem en diverses porcions.
3. Agafem una porció i la posem al foc.
4. Posem a foc baix i ho remenem amb la cullera de fusta fins que es faci una massa.
5. La traiem i l’amassem entre cinc i tres minuts.
6. Finalment la guardem durant una estona tapat en un recipient de plàstic o en una bossa.
que guay et una artista!!!
ResponEliminammmmm........ Que bona pinta
ResponEliminaQuina artista estàs feta. Felicitats per el gran treball que has fet cobrar vida. Jo per poc no em menjo el ordinador.
ResponElimina